La Casa Tamaris je luksuzno opremljen smeštajni objekat, otvoren u septembru 2022. godine. Namenjen je pre svega poslovnim ljudima, turistima i gostima. Nalazi se u centru grada, u blizini prodavnica, restorana i kafea. U blizini je obala reke Tise, sa šetalištem, kao i park u centru grada sa prelepom gradskom kućom i vidikovcem.

U objektu se nalaze tri odvojene smeštajne celine u gornjem delu, Beograd, Pariz i Rim.

Apartman Beograd ima dvokrevetnu sobu sa velikim bračnim krevetom, jednokrevetnu sobu i veliko kupatilo sa tuš kabinom u gornjem nivou. U donjem delu je veliki dnevni boravak sa uslužnom mini kuhinjom u šanku i pokrivenom terasom. 

Apartman Rim ima poseban ulaz. Na gornjem nivou se nalaze dve dvokrevetne sobe sa velikim bračnim krevetima i veliko kupatilo sa kadom. U donjem nivou je veliki dnevni boravak i kompletno opremljena kuhinja.

Soba Pariz ima jedan bračni krevet i veliko kupatilo sa kadom. 

Objekat poseduje garažu koja može da se koristi po zahtevu gostiju, kao i parking ispred objekta, a okružen je vrtom, raskošnim jelkama i zelenilom.

La Casa Tamaris je potpuno novi smeštaj, koji pruža udoban, prijatan i miran boravak gostima. Odiše ljubavlju i toplinom, sa željom da se gosti lepo osećaju tokom boravka.

Srdačno Vas očekujemo…