A La Casa Tamaris egy fényűzően felszerelt szállás, amely 2022-ben nyitotta meg kapuit. Elsősorban üzletemberek és a városba látogató turisták számára készült. A város központjában található, üzletek és éttermek közelében. Szintén a közelben található a Tisza-parti sétány, a városi park a gyönyörű városházával és kilátóval.

A Belgrád apartman felső szintjén található egy franciaágyas szoba, egy egyágyas szoba, valamint egy nagy zuhanykabinos fürdőszoba. Az alsó szinten pedig egy tágas nappali, jól felszerelt minikonyha és egy fedett terasz gondoskodik a vendégek kényelméről.

A külön bejárattal rendelkező Róma apartman emeleti részén két franciaágyas szoba található káddal ellátott tágas fürdőszobával. Az alsó szinten pedig egy nagy nappali és egy minden igényt kielégítő konyha áll rendelkezésre.

A Párizs nevet viselő szobában egy franciaágy és egy káddal rendelkező fürdőszoba található.

A kerttel, fenyőfákkal övezett létesítményhez tartozik egy garázs, mely a vendégek kérésére használható, csakúgy, mint az épület előtt található parkoló.

A La Casa Tamaris egy újonnan berendezett szálláshely, amely kényelmes, kellemes és nyugodt tartózkodást kínál vendégeinek. Szeretetet és melegséget áraszt, hogy a vendégek jól érezzék magukat tartózkodásuk alatt.